perjantai 26. lokakuuta 2012

Terveiset meiltä!

Kauan olen jo haaveillut, että pääsisin päivittämään blogia piiiiiitkästä aikaa, mutta johonkin muuhun se aika vaan menee. Mutta NYT on se hetki.

Heti alkuun haluaisin esitellä uusimman perheenjäsenemme! Meille muutti kesän jälkeen nimittäin melkoinen kolli! Aivan samanlainen nautiskelija kuin muutkin perheessä :)


Yhtäkkiä onkin vaikea päättää, minkä reseptin tänne lykkäisin kuvineen. Mutta loppujen lopuksi, kaikkihan ne tänne päätyvät ennemmin tai myöhemmin! Löydän kamerastani kuvia annoksista, jotka tein puoli vuotta sitten, enkä todellakaan enää muista, mitä niihin olen tarkalleen sooloillut. Tätä se teettää tällainen amatööritouhu :) Mutta, jos minä saan päättää - lienee reilua omassa blogissani - saatanpa laittaa tänne kuvia ilman reseptejäkin! Jospa ne toimisivat vaikka inspiraation lähteenä teidän omille luomuksillenne! 

Kokkailussa on se mukava puoli (kaiken muun ohella), ettei sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Näin harrastelijana voin itsekin myöntää, ettei omatkaan kokeiluni ole aina olleet maailman herkullisimpia. Mutta joka kerta niistä on silti oppinut jotain uutta - eli siitä vaan rohkeasti kokeilemaan!


uusin keittiöliina, kissateemalla tietenkin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti