Mudcake vaniljalla maustetun kermavaahdon ja mansikoiden kera
200g voita (suolaton)
200g tummaa suklaata
3,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4 munaa
0,5dl vehnäjauhoja/glut.jauhoja
1tl leivinjauhetta
1) sulata voi, paloittele joukkoon suklaa > sekoita tasaiseksi
2) vatkaa sokerit ja munat paksuksi vaahdoksi > yhdistä siihen voi-suklaa
3) sekoita leivinjauhe jauhoihin > siivilöi taikinaan
4) kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan
170 - 200 astetta, 25-30 min.
Helppo ja herkullinen, ei todellakaan terveellinen. Hyvä puoli on se, ettei tätä herkkua kykene moni syömään yhtä palaa enempää :) Käytin kakussa tällä kertaa gluteenittomia jauhoja, jotka olen muutoinkin huomannut käteviksi kakkupohjissa. Ainakin oman kakkuni ulkonäkö selittää sen, miksi tätä kutsutaan "mutakakuksi"!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti